True love will never fade unless it was a lie.

All I know is that I’m lost without you.

I would give up everything for one moment with you;

"for one moment is better than a lifetime of not knowing you. "- perhaps

Followers

Monday, 21 March 2011

kemahuan


Lomo + Diana



saya nak camera ni !!!! nak nak nak . 
saya nak ambek gambar banyak-banyak untuk buat kenangan. 
camera ni bukan setakat unik, tp hasil daripad gambarnya juga amat3 unik n menarik. 



zaman moden skung ramai anak-anak muda
yg idamkan n memiliki camera DSLR tp sy nak camera yg lama ni. 
bagi saya benda lama itu UNIK, Menarik ...

tp hajat x kesampaian lagi untk memiliki Camera ni,
 'paham-paham la kan bajet xcukup '
ngeeeeeee :P

tp bestkan if ader owg nak tolong belikan <3


Fuji instant camera really love its 
yg ni nak nak nak jgk..
abussss pening suda
semua nya aku nak ape nak jadi
kene kawin dengan jutawan la nampak gaya nya
ermmm :D



tgok ni sample gambanya
cantik kan
best giler ! teruja nak memiliki camera ni
da la ambek pic kuar terus
pastu boley tgok
syokk nya kalu dapt camera ni

tetiba terigt plak ngan korea Drama ni '' Lovers in Paris"


best giler cite ni
korang semua kene tgok tau.......rugi if xtgok
sweet sangt heroin n hero dia
wahh jatuh hati kat heronya
tau x knape ?

coz  hero dia gentlemen gilew tau
beruntung gilew dapat laki macam tuh
da la kaya gilew
caring gilew
take care gilew
hampir nak gilew aku dibuatnya..hahha


dalam Drama ni jgk si heroin gune kan camera yg lebih kurang macam ni jgk
lau xsilap yg polaroid yg macam ni hah :
Polariod camera 

si heroin tuh every moment yg price full bagi dia
dia akan snap
untuk dijadikan kenangan
dan kat bawah picca tuh dia tulis caption yg sesuai
sweet sangt.....


sooo..drip Drama ni aku da tanam impian/angan angan untuk ade camera macam tuh




..

WAHhhhh mahal nya nak jahit baju kurung kat kedai. 
sepasang 35 (Baju Kurung Moden)
if nak alas baju price dia DOUBLE. mati aku !!
da la pokaiii..aiiyoooyooo..
baek beli jer yg da siap
cantik jer, tp xpuas hati laaa
lebih selesa buat baju ikut ukuran badan sendiri

da la kain beli yg murah-murah jer 
'ooppppssss...murah ckit jer'
xpadan dengn upah

kain yg belum potong berjunjott junjott kat dalam almari
beli jer reti, bt xreti
nak pegi letak xde masa la, malas la, xde duit la

last-last jadi koleksi dalam bilek jer...
kecian kat kain :(

so.....aku ambek alternative lain untuk jahit sendiri ...hahhahaha
kowg rase aku buley jahit sepasang baju kurung yg sempurna x ?????
ya [    ]    tidak [    ]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ya [    ]    tidak [    ] mungkin [ /  ]

sekarang powm aku suda ambek kelas belajr menjahit
sy blaja menjahit secara on9 saje.....
xde masa untuk ambek kelas Professional punyer
so GOOgle saje

ni pulak cara untuk menjahit Leher baju kurung
klik kat bawah ni :



Part I


Part II



cara menjahit kain baju kurung
kat sini la  aku blja cara nak jahit kain macam mane
nak jahit zip n getah kat pingan tuhhh..


No comments:

Post a Comment