True love will never fade unless it was a lie.

All I know is that I’m lost without you.

I would give up everything for one moment with you;

"for one moment is better than a lifetime of not knowing you. "- perhaps

Followers

Monday, 27 June 2011

NORA ELENA bestttt !!


Dalam Drama ni banyak lagu best3 kan.....


besttt giler lagu ni..aku betol3 admire la seth ni


sweetttt...............................
suami yg penyayang...isteri yg pandai mengambil hatii/..


ronmantikkk sangttt...........
seorang suami yang mahukan yang terbaek untuk si isteri....





jangan kau pergi



sesuatu yang berbeza


dan bila esok

Saturday, 25 June 2011

Jalan jalan rumah papa* mama









Tuesday, 21 June 2011

my desk

Sunday, 19 June 2011

working life



bye..bye enaa :(
19 Jun 2011 hari last aku tgok muka cik ena ni kat offiss..hahahhahaha :DDDD



Saturday, 18 June 2011

santai




ni gamba time aku kene sabotaj ngan budak3nie..
sume nak time aku nak naikk,bongeekkk sungghhh




perhatikan tangan sape yg paling HITAM itu la dia
 si mastermind Bahagian Pembakaran

gila lama xlepak sekali ngn bebudak nih. kali ni kite orang hangout lamelame....
walaupun menggunakan bajet yg sedikit program kami berhasil dengn cukup sempurna

tp timing jer lariiiiii banyak3....sape punye keje, si maizatul afiqah jgkk..
semalam dia jgk yg beria nak pegi awl3, nak main air....last3 dia jgk yg buat hal
aku pkl 7.30 a.m lagi bangun..punyala semangat...
pkl 9.00 a.m aku msg Amirah tuttutttut (9.30 a.m siap3 aku p ambek, jgn lewat)
pkl 10.00 sampai umah nad macam yg dijanji janjikan...

10.30 a.m aku call la si driver nie......pastu dia jawap fon dengn suara baru bangun tdo pulakkk..aduhhhhh sakit hati nyaaaaaaaaaa....kiterorng semua da ready..
daa nampak pantai daa...frustttt gilerrrrrr...
pastuuu tunggguuuuuuuuuuuu laaaaaaaaaa...
perut krukkkkrikkkkkkrukkkkkkkriiikkkkkkkkk lapaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

dalam pkl 1.15 p.m baru la si driver ni sampai...huhhhhhh penat menunggu..
but, berbalooii laaa tungggu lame3 pomnnn

** picca copyright from Amirah Madihah Adnan

Wednesday, 8 June 2011

2rd day without hearing his voice :((

Mohd gemuk


semalaman aku xleh nak tdo semalam. 
aku rindu sngt kat diaa.
tdo peluk gemuk powm xlena

last3 aku pakaikan baju I <3 H kat gemuk
pastu baru boley tdooo...

boley peluk sambil ciumm bau baju tuu...

Tuesday, 7 June 2011

Jarak itu hanya subjektive

jarak tidak memisahkan kami oke.
but it's better be like that, i think laaa...
memang xdinafikan aku nak jer jumpe dia tiap3 hari
but aku xboley pentingkan diri sendri sangt
kene pk for our future jgkkan :3

biarrrlaaa..aku sanggup tahan rindu kat dia
lagi powm dia pegi kerja, bukan berseronokkan ? "betol3"

daripada dia dok meleram dijalanan baek la dia pegi kejakan..
ader jgk masa depan

*aku if xdapat jumper dia xper lagi,
but if xdapat contac dgn dia lasung itu yg amat teramat xboleh !!!

at least once a day i heard his voice :(
by knowing his condition n his new story......

arrrrrrr...yaALLAH....kuatkanlah kesabaran HAMBA mu ni !!!