True love will never fade unless it was a lie.

All I know is that I’m lost without you.

I would give up everything for one moment with you;

"for one moment is better than a lifetime of not knowing you. "- perhaps

Followers

Tuesday, 7 June 2011

Jarak itu hanya subjektive

jarak tidak memisahkan kami oke.
but it's better be like that, i think laaa...
memang xdinafikan aku nak jer jumpe dia tiap3 hari
but aku xboley pentingkan diri sendri sangt
kene pk for our future jgkkan :3

biarrrlaaa..aku sanggup tahan rindu kat dia
lagi powm dia pegi kerja, bukan berseronokkan ? "betol3"

daripada dia dok meleram dijalanan baek la dia pegi kejakan..
ader jgk masa depan

*aku if xdapat jumper dia xper lagi,
but if xdapat contac dgn dia lasung itu yg amat teramat xboleh !!!

at least once a day i heard his voice :(
by knowing his condition n his new story......

arrrrrrr...yaALLAH....kuatkanlah kesabaran HAMBA mu ni !!!

2 comments:

  1. ain kau n plehem kuat kn .. lame korang bjauhan .. hope korang tabah n muge kekal selalu. respek korang ... aku ta tahan cinte jauh2 nih tp one day msti kami terpaksa bjauhan gak .. ;')

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah laa setakat hari ni...aku da abis sabar la ni..nak ikutkan perasaan memang la xboley tahan rindu..tp apakan daya..da memang terpaksa..nasib bini sang pelaut :(
    kau powm,kene biase kan diri jgk la..hehe
    cayukkkkcayukkk !!!

    ReplyDelete