True love will never fade unless it was a lie.

All I know is that I’m lost without you.

I would give up everything for one moment with you;

"for one moment is better than a lifetime of not knowing you. "- perhaps

Followers

Sunday, 30 October 2011

my Konvokesyen !


 credit to my manja, tq =))
tq my love coz being there with me

first of'll tq to my manja coz sanggup dtg walaupun bz....
..hehehehe...really appreciated it !!!
  
tpkan kecian gilerr kat dia.....da la datang jauh3
ingtkan boley la masuk dalam dewan..
coz dia da bagi kupon tiap3 student dapat 2 kupon...
untuk 2 orang ..
tp kan cammmmm *************** 

buattt ape bagi kupon if xleh masukkkk.....kecian kat pakwe aku..huhsshhhhh
ramai gilerr parent3 yg datang xleh masuk dewan utama jgk..

boley masuk dewan tayangan jer...if macamtuh baek xpayah datang jer..
parent/tetamu yg datang of course la nak tgok anak3 mereka dari dekat kan
hammpaa giler kott...



owhh..bangga nya bersebelahan dengan pelajar terbaek keseluruhan





with my senior

arrrrggggg....bateri EMPTY !!!! bagusssssssssssss.
time3 gini laaa nak buat hal nya
da la contac number sumer aku save dalam fon..
lepass keluar dari dewan nak cari mmber susah
soo...juz snap picca dengan mmber3 yg ader jerla..

da la russing3 nak balek ke kb plaakk...ermmm

lepas hantar jubah nasib baek la jumpe akak3 sayang aku nih hahhh...
boleyy jgk snap picca untuk buat kenangan ngan dorang...
 





at last grad jgk aku...
tunggal terbaek terbalek tunggang langgang, last3 boley jgk grad...
husshhh..amin...

thnkss to all my beloved lecture &  all my fwen yg bagi sokongan dikala aku jatuh...


Tahniah MOhd Asri Jusoh !! we'll proud of u ..

 Pelajar TERBAEK keseluruhan 2011

teruskan perjuangan mu...duhai sahabat..

 kami semua menangis satu dewan menyaksikan kejayaan kamu..
kami menangis bukan kerna sedih, tp kerna bangga 
dengan kejayaan kamu...

3 comments:

  1. thniah n time kasih atas ucapan.. good luck in ur studies. :D

    ReplyDelete
  2. IEQA: thniah untuk kamu jga tau..

    ARI: ur welcome la asri....insyallah saya akan further stdy lagi..hehe

    ReplyDelete