True love will never fade unless it was a lie.

All I know is that I’m lost without you.

I would give up everything for one moment with you;

"for one moment is better than a lifetime of not knowing you. "- perhaps

Followers

Thursday, 29 December 2011

gergirl days out

this maizatul yang paling cantik antara kami kami
this me yang paling tuttt tuttt
this Malyna yang palinggg hott, ofcourse !
this Nadia yang paling keding
this Amirah yang paling ayu .....

Kami kawan dr form 1 sehingga la skung...
perkenalan kami bukan daripada kelas yang sama..
if xclap kami kenal time minggu orentasi..

skung masing3 da ambek haluan masing3, but kami tetap spend masa sama3
if kami semua ada kelapangan, n cuti sem...

kami still berhubung, Walaupun masing3 sibok mngejar cita3 sendiri..
Harap berkekalan hingga ke akhir hayat ehh...

Published with Blogger-droid v2.0.2

Tuesday, 27 December 2011

maggi ketam kutam

menunggu En. Ketam datanggg.....


Published with Blogger-droid v2.0.2



Waaaaaaa.....En. Ketam saya da sampaiii....




dah banyak kali aku dengar desus desus, orang3 cakap maggi ketam kutey ni sedapp..
so, aku pegi trai la makan ngan budak3 offiss...

im think lagi better kat PCB la, @D'syaz Cafe...
kat sane lagi best..
da la harga berpatutan, rasa powm boley tahan ...

kat cini macam muall la ckit maggi diaaa.....aku makan maggi xabis powm..
ketam jerr yang tinggal tulangg...

* anyway thank to K.Lia coz blanje kiteorang =))

Tuesday, 20 December 2011

Char Kuey Teow .

arrrrgggg....lama gilaaa aku kempunan nak makan Char Kuey Teow ...
lastly dapat jgk makan malam nii....emmmm...myuummmnyummm...




sebelumsebelum ni nak pegi xdey masa...
lagipowmm kedainya jauhh la jgkkk....malass nak drive sorwg3..
......if dekat brooommmbromm pegi sendri da..


time pakwe aku da dekat, ajak dia powm, dia xnak pegi...
ermmmmm..nak buat camner, dia bzzz jerr memanjangg...
sooo..terpaksaa la sekatt nafsu nak makan kat Angah Char kuey Teow ni



aktiviti selepas makan : senaman mulut :D

Saturday, 17 December 2011

Demam demam jadi bibiq

im having fever rightnow ,
 but im craving for aiscream =))

me n my baby...hehehhe

 actually budak duaorg ni kazen aku......hehe
parent diorg bz ngan bisness HERBALIFE diorg.......
soo, anak3 diorg aku laa yang kene jaga, camm bibiq pulak tetibaa....


Sunday, 11 December 2011

having fun with old fwen/ ex neighbor

this is me

 
kami dating berdua saje..lame giler da kot xlepak same same..
yang paling lates aku jumpe jinie ni time lepas SPM dulu jerr..
time tuh kiterowg same3 keje kat Kbmll...

this is jinie
kami kenal sejak kecik lagi, dulu kami jiran sekampung..
skung x lagi..
aku da pindah rumah laen..
dulu time kecik3 selalu main same3..

banyak giler kenangan masa kecik3 dulu..
if teringat balek geli hati plak..hahhahhaaa..


hari keluarga pentadbiran PPSP

BEFORE            AFTER

Waaaaaaaaa...jadi ibu budak tetiba....ngehh3...


sesi photogewdik bersama amillin
  Antara aktiviti yang ada:
# Teman Tapi Mesra

sesi rehearsal, sebelum permainan dimulakan

semasa pertandingan berlangsung

tgok3....at first kami ketinggalan jauh dibelakang, di tinggalkan o k.abby n suami....
hahhaaa......tp akhirnya, dapat jgk mendahului mereka mereka nih..
satu kumpulan ada 4 orang...
dua orang sekali jalan...
dua orang lagi tunggu kat depan.....(miji n khalid)
wahhhh, laju betol diorng....nasib baek ada dioo, sebgai penyelamat....

siap dapat jadi johan lagi...
tegokk arrr kumpulan mane yang main kan..

# Memecah Belon Lelaki Individu
pecah belon individu

Kategori Kanak Kanak Campuran :

# Sambung Straw


budak yang kat depan yang pakai baju pink rambut tocang tuh anak ppuan sulung k.abby, natasya...
cantikk kan...ala ala korea kids gituh....xmacam ibu dia powmm.....hehee
yang kat belakang tasya tuh, tasnim adik bongsu saya lorrr tuh...

semua orang tanya, sape tuh ? sape tuh ? anak saudara ker ???
adoiii....akk aku powm belum kawin...anak saudara celah mane plak...
aku cakap adik xnak caye....penat aku...

tasnim ni Aku versi Putih ........hheehhee  -perasan lebih