True love will never fade unless it was a lie.

All I know is that I’m lost without you.

I would give up everything for one moment with you;

"for one moment is better than a lifetime of not knowing you. "- perhaps

Followers

Saturday, 28 January 2012

28januari my born day.

:D ehhehe i got flowers on my befday !!

actually, aku tengah kemas2 bilek..
muka buruk kan ?? * memang la aku seharian kemaskan bilek ni..
mandi powm belumm..huhu :P

this picca aku credit kan untuk adik ppuan aku..
dia yang tolong snapkan picca ni.








Manja saya buat kejutan. Tetibah tuttuttt..ada orang cina call wish befday.....n tnya rumah kat mane nak delivery somethingg....xsangka langsung aku..

Huhhhhh......

walaupun dia jauh di miri, tp dia akhtiar jgk nak bgi present untuk aku...

Hwhhe..suka sangt..tersengeh sampai skung ni...

Tq manja saya..love its muchmuch n u moremore



 tq to my sis, coz buaat kan kek pelangi untuk syaaaa...

Jasa mu dikenang

Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, 20 January 2012

Cat bilek


 


Hehhhee.......jom cat bilek...

Saya culik milin untuk cat kan bilek sya.ni hh..

If bt sowg3...xsiap la jawapnya...

Ni baru cat asas....warna seterusnya belum lagi..

Abis satu tangan kene cat, bukan setakat tuh jer..kaki pown same...uhhh....

Bagusss betoll kami kann...

Published with Blogger-droid v2.0.3

Saturday, 14 January 2012

13 january 2011

hepi befday my manja......

ermmmmm..taun ni xdapat nak celebrate sama3 jgkk :(( 
xperlaaa...dapat call wishing for ur befday powm jadi laa...

i make special video for u laa...dengar ehh <3


here urr befday prezent ... hehehe..
sorryy barang xdey stock, kene booking yang baru dulu...
aku juz tinggal deposit jer..maybe kene tunggu 1 month kot...
tp xperlaa, manja  powm xdey lagi kat sini..maybe march ni baru ade di kampung..

aku tau dia nak sangat ngan kasut ni hahhh..
tiap kali kitorang pegi kat mall, mesti dia singgah jappp...nak tgok kasut tuh...
dia nak beli, tp aku ckap xpayah la...membazir jerrr coz kasut dia banyak da...
*tp sebnarnya aku memang da niat nak belikan dia kasut ni..


p/s: sempena ur befday n taun baru ni, hopefully manja aku ni lebih matang la.
dan insyallah Allah akan berikan yang terbaek untuk hambaNya, yg selalu mendekatiNya..


Tuesday, 10 January 2012

weekend with cik Jaroh Maronggolie

Friday :

weekend minggu lepas borikk gilerr...
xtau nak pegi mane..budak3 ofiss aku sume bz ngan hal masing3...
terkontang kanting la aku sorang3..

tau x, semua baju kurung aku siap aku iron..
aku rasa cukup sehingga hujung bulan Januari ni...
bayangkan laaaaa...semua baju kurung siap beriron..
banyak gilerr kan masa aku...

Saturday:

arrrgggggggggggg....da xboley tahan nihh...
bagaii nak giler dok rumah xkuarrr....
call k.lia, xangkat...masg xbalass...
call k.nurul, dia sakit peruttt...adussss *potong stim laaa

pastu tetibe terlintas nak msg cik jaroh ni,,,dia cakp dia powm borik kat rumah tuh
main makan, tdo makan tdo jer..
sooooo...aku ajak arr teman aku kuarr...


kami pergi Tesco cari kolam untuk Mia, pakwe aku la bissing nak suh beli cepat3
xnak bagi orang laen belikan dulu...uuhhh -excited giler dia (macam anak dia plak)


nihh hahhh kolam itik Mia. cantik kan ?
tengok nih ahhh Tok Ma Mia, besunggh sungggh isi air dalam kolam ni...
Mia entah kat mane lagi ....kuar ngan abah dia..
sejam jgk laa tunggu mia balek....ermmm



mia baru lepas mandi
xsempat nak snap gambar mia masa dalam kolam,
coz dia takut airrr......
xperlaaa, laen kali ade lagi...

Jaroh Maronggolie
nahh upah teman aku kuarrr...lain kali lapang3 kan diri lagi yerr...hehe


Chim Chum lagi



ermmm..rugi bawak millin makan benda ni..
dia xpandai nak makan, perut sempitt..huiisshhhhh...
membazir duitt aku...hehehee *perasan, biar aku powm orang belanja. hahaha

tahun ni ni 1st time aku pegi makan kat Chim Chum kat Food Village ni..
tahun lepas, xlarat nak bilang brape kali aku pegi..
sampai makcik kat kaunter powm da kenal aku..huhuhuu
siap bagi special discount lagi....

tauke Chim Chum kene buat member card ni..senang......

Monday, 9 January 2012

yaya ke sekolah !!


da besar da yaya nii...
skung da umur 5 tahun dia..
kejap kan masa berlalu...

makcik aku pening kepala fikir nak hantar tadika mana..
fikir punya fikir, boley kan xterlintas kat tepi rumah ade tadika..
uhhhh.....hahhahaa...

best tauuu tadika dekat rumah jerr...
coz aku tadika kemas tuh jgk time kecik3 dulu...
aku dari kecik la da pandai ponteng kelasss....
sekolah ngan dekat jerr ngan rumah...

if nak makan, nak buang air besar/kecik aku teruss balek rumahh..ehhehe
cikgu powm xtau nak cakap ape da ngan aku..peningg...
nak marah xboley anak didik kesayangan...ehhee

dari keciklagi da pandai ponteng..huiishhh
p/s: yaya jangan tiru macam kak ain tau...hehe