True love will never fade unless it was a lie.

All I know is that I’m lost without you.

I would give up everything for one moment with you;

"for one moment is better than a lifetime of not knowing you. "- perhaps

Followers

Sunday, 29 July 2012

mengHalalkan CINTA .




Dress aku design sendiri tau....heheheehe
huuhhhhsss penat otak nak fikir nak buat baju untuk akad nikah macam mane

ingatkan nak buat cam biase2 je, ala baju kurung mini yang kain kembang tuh
tapi si tukang jahit cakap kain lace yang ada xcukup meter
so, dia suggest buat dress...

aku pom survery la dalam buku ' Pengantin '
lagi la pening, macam2 design ada..

hiasan manik : Budak Office aku yang jahitkan ....
cost nya ??? dalam 300 + + + tidak termasuk veil okey...huhhhhhhh peningg aku..
veil pulak 100 + +
bajett actually dalam 300++ include veil...tapi ...hummmm
xperlaaaa janji puashati...



Inai by : Najib Era
Contact number: 012 982 2247








Alhamdulillah YAllah, Engkau permudahkan segala urusan kami...
almost 4 year we have been together since 2009, 
pada tanggal 12 Julai 2012  kami selamat di ijab kabul kan... 


Ya Allah, jadikan lah Kami Redha dengan
Setiap Ujian Mu....
Jadikan Kami mengerti akan
Setiap Kesusahan itu adalah Tarbiah
Untuk Menuju Kesenangan...

amin..





Terima Kasih pada yang datang pada majlis akad nikah kami.

2 comments:

  1. sweetnya sayang.. Tahniah! tak sabar tunggu turn aku pulak yg masih kabur dan lambat lagi.. huhu

    ReplyDelete
  2. xperr ieqaa, ada yang terbaik menanti la tuh..study tuh yang penting...stdy molek3 yer..

    ReplyDelete